Maria håller kunderna uppdaterade med färsk information kring sin fiberanslutning


Ca 5000 hushåll per år har fått tillgång till fiber genom Jönköping Stadsnät Wetternet, de senaste åren. Träffa Maria Koivisto, säljsamordnare på Jönköping Energi, som arbetar med att se till så att du som kund får rätt information kring din fiberanslutning.

MariaKoivisto-600x400-2.jpg

Vad tycker du är mest utmanande i din roll?

Som samordnare är jag med i hela flödet från försäljning av fiber till att tjänst är inkopplad hos kund. Utmaningen i jobbet är att relevant och aktuell information når ut till alla led. Att ständigt, längs hela processen, ställa frågor som; Hur påverkar detta vårt arbete? Vem påverkas?

Vad innebär ”en god kraft för Jönköping” för dig? 

Jag tycker verkligen vi jobbar för vår vision ”En god kraft för ett gott samhälle”. Jag blir glad när jag ser våra bilar ute på stadens gator och vet att mina medarbetare är på väg ut för att träffa nya kunder eller se till att viktig infrastruktur fungerar - en god kraft för kommunens invånare helt enkelt.

Vad är du stolt över?

Samarbetet och hur vi ställer upp för varandra, både inom och mellan våra olika avdelningar. Tillsammans gör vi allt för att på bästa sätt bemöta våra kunders behov.

Kontaktinformation

Maria.Koivisto@jonkopingenergi.se
036-10 32 90