Jönköping Energi som arbetsplats


För oss är det viktigt att medarbetarna trivs och känner sig uppskattade. Vi vill vara en nära, enkel och hållbar arbetsgivare med både medarbetarna och organisationens utveckling i fokus. Vi strävar efter att ha en organisationskultur som präglas av nyfikenhet, öppenhet, samarbete, utvecklande förhållningssätt och ägandeskap.

Vår historia sträcker sig långt tillbaka i tiden, redan 1907 började vi förse Jönköping med elektricitet. Sedan dess har både vi och det samhällsbärandeansvaret utvidgats. Idag är vi närmare 300 medarbetare som arbetar för att skapa konkurrenskraftiga och miljömässigt hållbara energi- och kommunikationslösningar till våra kunder.

Som medarbetare på Jönköping Energi har du generösa förmåner och etablerade personalaktiviteter genom vår personalklubb. Medarbetarundersökningen ”Great place to work” bekräftar upplevelsen av att kamratskap och stolthet är starka segment i vår organisationskultur. Vi kan stolt säga att vi ligger över snittet i dessa kategorier.

JE_8873 600x400.jpg

Följ oss på LinkedIn, Facebook och Instagram

Imagebild hållbarhet 400x300.jpg

”Vi vill vara en nära, enkel och hållbar arbetsgivare med både medarbetarna och organisationens utveckling i fokus.”

 

Vill du göra skillnad? - det vill vi

Vår vision är att vara en god kraft för ett gott samhälle och vi brinner för att utvecklas med Jönköping. Vi är inne i en spännande resa med sikte på framtiden och söker ständigt efter nya medarbetare som vill arbeta resultatinriktat och följa med på vår resa.

Jönköping Energi är en samhällsbärande organisation som drivs av hållbarhet och utveckling. Varje dag bidrar vi till ett hållbart samhälle
och till en hållbar miljö. Det kräver starka team och individer i en miljö av nyfikenhet, öppenhet och innovation.

Tillsammans är vi den stora organisationen med den lilla organisationens känsla.

Läs mer om hur vi arbetar med hållbarhet

Spontanansökan

Du är välkommen att skicka in din spontanansökan till oss! Vår policy är att alltid publicera våra tjänster här, men vi tittar kontinuerligt bland våra spontanansökningar.

Ansökan