Fiber från Jönköping Stadsnät Wetternet

Fiber från Jönköping Stadsnät Wetternet

Se om du kan ansluta

På vår webbplats wetternet.se kan du söka på din adress för att se om du kan ansluta dig redan idag. Där kan du lägga din beställning direkt med hjälp av BankID eller lämna en intresseanmälan.

Sök på din adress

Varför fiber från oss?

Med fiber genom vårt öppna stadsnät Jönköping Stadsnät Wetternet kan du ta del av ett brett utbud av tjänster från flera tjänsteleverantörer. Vi på Jönköping Energi ansvarar för fiberkabeln fram till din villa.

Nära

Vi finns i Jönköping nära dig och ägs av Jönköpings kommun. Eftersom vi är nära är vi också snabbt på plats om något mot förmodan skulle krångla.

Enkelt

Med ett av Sveriges lägsta priser för anslutning och enbart helt nyckelfärdiga anslutningar gör vi det enkelt för dig som kund. Lägg till ett brett utbud av tjänster och leverantörer i vårt öppna nät så finns det tjänster för alla.

Hållbart

Vi tänker långsiktigt och arbetar för att utveckla Jönköping, bra för dig som använder vår fiber eftersom det är byggt att fungera idag, och i framtiden.

Beställ tjänster

När du är ansluten till Jönköping Stadsnät Wetternet har du ett brett urval av tjänster från Sveriges ledande leverantörer av tv, internet och telefoni. I tjänsteguiden kan du jämföra och beställa tjänster.

Jämför och beställ tjänster

Felanmälan & support

Om din anslutning inte fungerar eller om du behöver support kontaktar du din tjänsteleverantör och gör en felanmälan. Om det krävs kontaktar din tjänsteleverantör oss på Jönköping Energi för eventuell åtgärd.

Kontaktuppgifter tjänsteleverantörer

Vill du veta mer om fiber?

Vad kostar det, hur går anslutningen till och vilka tjänster finns det? På wetternet.se kan du läsa mer om hur fiber från oss framtidssäkrar din fastighet.

Läs mer om fiber

Fiber till Landsbygden

Vi satsar på fiber till hela landsbygden och är stolta över att kunna erbjuda hela Jönköpings kommun en anslutning till fiber. Vår satsning är möjlig med hjälp av olika samarbeten.

Läs mer om fiber på landsbygden

5 enkla steg i din anslutning

Det är enkelt att ansluta din fastighet till fiber och öppet stadsnät från Jönköping Stadsnät Wetternet. I fem steg ansluter vi din fastighet, kolla in filmen till höger hur det går till.

Kundservice

Ring oss på 036-10 82 20
Skicka e-post på info@jonkopingenergi.se

Öppettider:
Måndag-torsdag 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:00

Ändrade öppettider