Flyttanmälan och teckna elnätsavtal


Du anmäler enklast din flytt via våra olika formulär beroende på vad du flyttar ifrån/till för typ av bostad. Använd formulären under inflyttning och inflyttning nyproduktion för att teckna elnätsavtal.

Flytt från hyreslägenhet


Flyttar du från en hyreslägenhet är det viktigt att du gör en flyttanmälan minst 5 vardagar innan du flyttar ut. På flyttdagen läser vi av mätaren på din elcentral och skickar en slutfaktura.

Läs mer

Flytt från villa eller bostadsrätt


Flyttar du från en villa eller bostadsrätt är det viktigt att du gör en flyttanmälan minst 5 vardagar innan du flyttar ut. På flyttdagen läser vi av mätaren på din elcentral och skickar en slutfaktura. Bor du i villa och har fjärrvärme läser vi även av din fjärrvärmemätare på din flyttdag.

Läs mer

Inflyttning


Här anmäler du inflytt i befintligt hus, lägenhet eller lokal. Tänk också på att aktivt teckna ett elavtal med en elhandlare när du flyttar in. Är du ny kund hos oss och är ansluten till Kivra kommer din faktura automatiskt till din kundbrevlåda hos Kivra, annars skickar vi en pappersfaktura. Vi erbjuder flera olika alternativ för hur du vill ta emot din faktura från oss.

Läs mer

Inflyttning nyproduktion


Här anmäler du inflyttning till nyproducerat hus, lägenhet eller lokal. Är du ny kund hos oss och är ansluten till Kivra kommer din faktura automatiskt till din kundbrevlåda hos Kivra, annars skickar vi en pappersfaktura. Vi erbjuder flera olika alternativ för hur du vill ta emot din faktura från oss.

Läs mer

Inflyttning företag


Här anmäler du inflytt av nätavtal för el i lokal eller fastighet som företagare.

Läs mer