Ta första steget för att producera egen el

Lämna intresseanmälan redan idag för att få ett erbjudande om solceller anpassat efter dina behov och förutsättningar. Ta första steget att producera egen el.

Skicka intresseanmälan

Producera din egen el

Med egna solceller på taket kan du täcka stora delar av dina elbehov och samtidigt göra en insats för miljön. Du minskar dina egna elkostnader genom att själv använda den el du producerar. Den el som du producerar och inte gör åt, säljer du enkelt vidare till oss på Jönköping Energi. Att investera i solceller är bra, både för din plånbok och miljön. 

Vi levererar helt kundanpassade solcellspaket baserat på dina behov och hjälper dig hela vägen fram till en färdig solcellsanläggning. Vi gör det enkelt för dig att producera din egen el från solen.

Är det lönsamt?

Att producera sin egen el genom solceller kan vara lönsamt för många. Det finns dessutom olika regler för bidrag både för installation samt skattelättnader för dig som producerar egen el.

Läs mer om solceller och vad det kostar

Frågor & svar

Vi vet att det är mycket att tänka på vid köp av solceller, därför har vi samlat de vanligaste frågorna och svaren på dessa.

Frågor & svar kring solceller

Smarta solceller

Vi säljer smarta paneler som gör att du får ut mer energi från din anläggning. Givetvis kan du övervaka din anläggning via din telefon, surfplatta eller dator.

Lär dig mer om smarta paneler

Så här går det till:

  1. Gratis rådgivning
  2. Vi skräddarsyr en lösning för just dina behov och förutsättningar. Allt samlat i en kostnadsfri offert
  3. Montering - vi tar hand om hela installationen. Vi monterar solpaneler och ser till att det ser strålande ut
  4. Elinstallation - all teknik monteras och panelerna kopplas in i husets elcentral
  5. Färdigt - nu är det klart och du producerar egen el, den del du inte använder får du betalt för när den leds ut på elnätet

Kundservice

Ring oss på 036-10 82 20
Mån-tors 8-17
Fre 8-16 (juni t o m augusti 8-16)
E-post: info@jonkopingenergi.se

Kontakta kundservice