Kom igång att ladda elbilen i Jönköping

Hos oss kan du på ett enkelt sätt ladda din elbil på flera platser runt om i Jönköping och Huskvarna, men även i övriga Sverige.

Från den 1 april ingår våra laddplatser i Bee’s laddnätverk som finns över hela Sverige. För att kunna ladda behöver du ett laddkort/bricka från Bee. Beställ ett redan idag så är du redo när du behöver ladda bilen.

Våra laddkort och abonnemang

För att kunna ladda i vårt publika laddnätverk i Jönköping/Huskvarna och i övriga Sverige behöver du ett laddkort. Med detta fyller du enkelt på din laddning när du är ute och kör, oavsett om du behöver ladda när du gör ett ärende eller köra längre sträckor med din elbil. Beroende på vilket laddbehov du har kan du välja olika former av abonnemang. Laddkortet beställer du kostnadsfritt av oss.

Bee Fri

Detta abonnemang passar dig som laddar större delen hemma men behöver komplettera din laddning längs vägen. Du betalar bara för elen du laddar och får en överskådlig faktura över din laddning och du har ingen bindningstid. Kostnaden för elen är 5 kr per kWh för publik snabbladdning (s.k DC-laddning) och 3 kr per kWh för publik destinationsladdning (s.k AC-laddning).

Bee Koll

Detta abonnemang passar dig som vill ha en fast kostnad för din elbilsladdning i det publika laddnätverket. För 399 kr per månad laddar du fritt i vårt publika laddnätverk. Du har ingen bindningstid och kan ladda på alla våra laddstationer i Sverige.

Beställ laddkort

Beställ laddkort och få tillgång till Sveriges största laddnätverk.

Beställ laddkort

App till iPhone

Här hittar du appen Bee Charging där du enkelt kan hitta till närmaste laddstation.

Gå till Appstore

App till Android

Här hittar du appen Bee Charging där du enkelt kan hitta till närmaste laddstation.

Gå till Google Play

Hitta närmaste laddstation

Hitta närmaste laddstation via vår karta där du hittar alla laddplatser i Jönköping. Över 1800 laddplatser i norden finns med i Charge and drive. Via kartan ser du också var det finns lediga platser.

Öppna laddkartan

Support och felanmälan

Om du behöver support eller om en av våra publika laddstolpar inte fungerar kan du enkelt felanmäla eller få svar på dina frågor dygnet runt på +46 77 44 33 900

Användarvillkor laddning

Här hittar du allmänna villkor för tjänsten laddning av elbil på våra publika laddstationer som är kopplade till laddnätverket Bee

Läs villkoren (pdf)

Laddning för elbilen i Sveriges största laddnätverk

Våra laddstationer ingår i laddnätverket Bee vilket gör att du har tillgång till Sveriges största nätverk av laddare försåväl snabbladdning som normalladdning. Det innebär också att om du från tidigare har ett laddkort från Bee kan du använda det på våra laddstolpar i Jönköping.

Så oavsett om du har köpt, hyrt eller leaset en elbil eller el-hybrid kan du ladda den smidigt hos oss i Jönköping såväl i resten av Sverige!

bee-logotyp-platta.png