Din villacentral


I din fjärrvärmecentral växlas vårt fjärrvärmevatten mot det vatten som värmer dina element. Dessutom värms ditt tappvarmvatten. Fjärrvärmecentralen är fjärravläst, så det är alltid förbrukad värme som faktureras.

fjarrvärmecentral-erbjudande-v2.jpgKrånglar det?

Här hittar du tips för felsökning och hur du underhåller din fjärrvärmecentral. På samma sida finns också manualer till de flesta av våra villaväxlare. I vår handbok kan du läsa om hur centralen fungerar men också få tips och råd om någonting inte fungerar som det ska.

Om du inte hittar och kan åtgärda felet är du välkommen att ringa oss. Som villakund har du ett serviceavtal, vilket innebär att du när som helst kan ringa oss på 036-10 82 70 om fjärrvärmen inte fungerar hemma hos dig.

Ett varmt erbjudande

Börjar din fjärrvärmececntral bli till åren? Närmar den sig 20 års-strecket? Då kan det vara risk för att den använder mer värme än nödvändigt och att styrventiler, pumpar och termometrar är slitna. Vi erbjuder dig att byta din fjärrvärmecentral och därmed få ytterligare 20 års fri service och reservdelar. 

Kostnad för ny fjärrvärmecentral är 31 000 kr inkl. moms. Du har möjlighet till ROT-avdrag. Läs mer och gör din beställning här eller kontakta oss på 036-10 82 20 så hjälper vi dig. 

Krånglar din fjärrvärme?

Här hittar du kontaktinformation för felanmälan

Felanmäl

Grönt vatten?

Vi färgar vårt fjärrvärmevatten grönt för att hitta läckor.

Läs mer

Fjärrvärmelagen

Vilka regler gäller vid förhandling, medling och uppsägning av fjärrvärme?

Läs mer om fjärrvärmelagen

Kundservice

Ring oss på 036-10 82 20
Mån-tors 8-17
Fre 8-16 (juni t o m augusti 8-16)
E-post: info@jonkopingenergi.se

Kontakta kundservice