Fjärrvärme

fjarrvärmecentral-erbjudande-v1.jpgPrisvärt, bekvämt, enkelt, tryggt och skonsamt för miljön. Lägg till att service och reparationer på din fjärrvärmecentral ingår under de första 20 åren så har du ett komplett och säkert uppvärmingssystem för hela hushållet.

Ett hållbart värmealternativ

Vi har en vision som handlar om att vara en god kraft för ett gott samhälle, något som ställer höga krav på vår närvaro, för dig som kund och för Jönköping med omnejd.

Fjärrvärme är en av de tjänster vi erbjuder invånare och företag i Jönköping. Varmt vatten i rör under marken, som värmer upp ditt boende, din arbetsplats och vattnet i dina kranar. För oss handlar fjärrvärme om närvaro på flera sätt. Dels för att den produceras lokalt, dels för att vi är närvarande för dig som fjärrvärmekund. Dessutom stämmer den väl överens med vår vision om att bidra till ett gott samhälle.

Vi är stolta över att tillsammans med våra kunder stå för den goda kraften. Vi värmer vår stad idag och tar hänsyn till kommande generationer. Genom att hushålla med våra resurser och ta hand om vårt och andras avfall bidrar vi till Jönköpings välmående på alla sätt vi kan.

Läs mer om fördelarna med fjärrvärme.

fjvhus.jpg

Anslut dig

Vi vill gärna ge dig ett konkurrenskraftigt erbjudande, skicka in din intresseanmälan för fjärrvärme så kontaktar vi dig.

Intresseanmälan fjärrvärme

Kan du få fjärrvärme?

Fjärrvärme finns i stora delar av Jönköping och Gränna tätort. Att ansluta sig är smidigt och prisvärt. Kolla var det finns fjärrvärme.

Karta - här finns fjärrvärme

Så fungerar fjärrvärme

Genom att leverera varmt vatten hem till dig får du både värme och varmvatten i din fastighet

Läs om hur fjärrvärme fungerar

Kundservice

Ring oss på 036-10 82 20
Skicka e-post på info@jonkopingenergi.se

Öppettider:
Måndag-torsdag 08:00-17:00
Fredag 08:00-16:00

Ändrade öppettider