Fiber från Jönköping Stadsnät Wetternet

Fiber från Jönköping Stadsnät Wetternet

Jönköping Kabel-tv


Kabel-tv via Jönköping stadsnät ger dig tillgång till tjänster i både digital och analog signal. Vi rekommenderar att du köper en box eller ca-modul för att ta del av HD och digitalt utbud. Du kopplar dina tv-apparater till de antennuttag som finns. Du kan även titta på olika kanaler på olika tv-apparater samtidigt. Vår kabel-tv finns för både villakunder och lägenheter i flerbostadshus.

Kabel-tv erbjuds bara i befintliga områden
Kabel-tv erbjuds enbart till fastigheter som redan är anslutna till Kabel-tvnätet. För dig som inte kan få Kabel-tv, erbjuder vi vår Stadsnäts-TV eller leverantörsbunden tv. Är du osäker på om din fastighet är ansluten, sök på din adress och läs på områdessidan.

Kanalutbud Jönköping Kabel-tv

Välj mellan ett brett urval av olika paket. Tänk på att du måste ha basutbudet för att kunna beställa övriga kanalpaket och/eller styckekanaler. Beställningsblankett hittar du till höger.

Basutbud

199kr/mån

Baspaketet utgör grunden i Jönköping Energis fiberTV-tjänst och ger dig 22 kanaler till en låg månadskostnad. Alla kanaler sänds analogt, dessutom sänds även alla digitalt eller i HD. För att se kanaler digitalt och/eller HD krävs utrustning och programkort. Hela utbudet av kanaler hittar du här.

Tilläggspaket

Utöver basutbudet finns flera olika kanalpaket att lägga till från alla stora tv-leverantörer som Viasat, Cmore, TV4 med flera. Läs mer om alla paket här.

Beställ

Du beställer genom att skicka in beställningsblanketten till oss.

Beställningsblankett villa (pdf)

Beställningsblankett lägenhet (bostadsrätt/samfällighet) (pdf)

Säskilda avtalsvillkor Jönköping kabeltv villa/småhus (pdf)

Allmänna avtalsvillkor kollektiv Jönköping kabeltv (pdf)