Fiber från Jönköping Stadsnät Wetternet

Fiber från Jönköping Stadsnät Wetternet

Anslut din fastighet på Ljungarum till fiber via Jönköping Stadsnät Wetternet


Med en modern internetlösning via fiber klarar er fastighet framtidens teknikbehov, slipper vara bundna till en leverantör och hyresgästerna kan fritt välja mellan tjänsteleverantörer för att få en billigare månadskostnad.

Det är enkelt att beställa

Anslutningskostnaden per fastighet är 25 000 kr ex moms och faktureras när anslutningen är klar. Vi har som mål att ansluta din fastighet senast den 2021-09-13 om du beställer innan den 2021-03-01.

Beställ enkelt genom att maila ditt intresse till mig, sebastian.aguilera@ jonkopingenergi.se, så kontaktar jag dig för en digital beställning.

Funderar du på hur det går till att ansluta fastigheten? I denna film berättar Sebastian om alla steg i anslutningsprocessen. 
 

Fastighetsport

Med vår tjänst fastighetsport får du en kommunikationsväg för alla dina fastighetssystem som behöver kommunicera med omvärlden. Oavsett om det rör sig om hisslarm olika typer av styrning eller övervakning så är fastighetsport en gemensam kommunikationslösning där olika system kan kommunicera med omvärlden.

Samla alla fastighetssystems kommunikation i en lösning som är stabil och driftsäker. Allt detta till en fast låg månadskostnad. Kontakta mig om du vill veta mer.


Med vänliga hälsningar
Sebastian Aguilera
Kundansvarig Jönköping Energi
sebastian.aguilera@jonkopingenergi.se 
036-10 82 53

Så funkar det!

I fyra korta avsnitt om hur det går till att ansluta en fastighet till Jönköping stadsnät Wetternet. 

Avsnitt 1 - Om Jönköping Stadsnät Wetternet

Avsnitt 2  - Anslutning av stadsnät i din fastighet

Avsnitt 3 - Fastighetsnät ger hyresgästerna tillgpng till fibernätet

Avsnitt 4 - Dags för hyresgäster att välja tjänster i nätet