Beräkna pris

och hur du bor:

Vi följer strömmen. Extremt noga.

Vi följer prisutvecklingen och väljer alltid hållbar el, till de mest fördelaktiga priserna. Nästan hälften av den del vi säljer producerar vi dessutom själva. Det händer mycket inom elproduktion och energi. Det har vi förstås också koll på, och vi hjälper dig gärna med t.ex. energieffektivisering och installation av solpaneler. Är det något vi lärt oss från hundra år med el så är det att vi ständigt behöver anpassa oss inför framtiden.

Högst närvarande

Ett elbolag på nära håll betyder hög trygghet och bra service. Om det uppstår problem löser vi dem snabbt, det är smidigt att kontakta oss – och vill du träffa oss är det bara att komma förbi. Enkelheten och närheten har gjort oss till ett av de svenska elbolag som har de mest nöjda kunderna (SKI 2017).

Alla kan göra något. Vi gör el.

Elen du köper från Jönköping Energi är 100 % förnybar. Nästan hälften av den produceras dessutom i närområdet – på Torsvik, i Gränna och i Huskvarna. Med förnybar el tar vi ansvar, skapar trygghet för kommande generationer och bidrar till ett mer hållbart samhälle. Och du
kan använda din el med gott samvete.