Med fokus på strategi, struktur och kultur utvecklar Cathrin företaget


Träffa Cathrin Bäckstrand, verksamhetsutvecklare på Jönköping Energi. I sin roll som verksamhetsutvecklare arbetar Cathrin just nu med att etablera ett projektkontor, med ansvar kring projektstyrning, samt programmet ”Vägen” som är vårt samlingsnamn för hur vi jobbar med strategi, struktur och kultur på Jönköping Energi.

Cathrin-linkedIn-650x400.jpg

Vad tycker du är mest utmanande i din roll?

Att göra saker vi inte gjort tidigare, vilket innebär ett ständigt lärande och allt vad det innebär för både medarbetare och organisation.

Vad bidrar din roll med för att vara ”en god kraft för Jönköping”?

I min roll handlar mycket om att skapa förutsättningar för att vara en god kraft i vårt samhälle. Påvisa att vi har fokus och framdrift på rätt saker inom innovation och utveckling samt säkerställa omställningar internt för att jobba smart och effektivt för att möta omvärlden. 

Vad är du stolt över?

Att få vara en del av den förändringsresa vi på Jönköping Energi är i just nu. Att möta upp med rätt kultur och bra struktur för att fortsätta skapa både samhällsnytta och affärsnytta.

Min övertygelse är att det kommer göra stor skillnad för både oss som jobbar här och de vi finns för – våra kunder. Jag känner också stolthet över den viktiga samhällsfunktion vi har och det ansvar vi tar på marknaden.

För mig har det alltid varit viktigt att jobba med något som faktiskt gör skillnad på riktigt och det tycker jag att vi gör.

Just nu söker vi personal