Möt några av våra medarbetare

Markus Carpvik


Träffa Markus Carpvik, som jobbar som chef för Företagsmarknad. Han är ansvarig för Jönköping Energis försäljning och affärsrelationer inom B2B.

Läs mer

Anna-Frida Eriksson


Träffa Anna-Frida Eriksson som jobbar som avdelningschef på en avdelning som ansvarar för bränsleförsörjning och askomhändertagande på samtliga anläggningar där Jönköping Energi producerar el och fjärrvärme.

Läs mer

Sebastian Aguilera


Träffa Sebastian Aguilera, som jobbar som kundansvarig på vår avdelning för företagsmarknad. Han hjälper företag att ta helhetsgrepp på deras energifrågor.

Läs mer

Ann-Kristin Lagervall


Träffa Ann-Kristin Lagervall, systemförvaltare av projekterings- och dokumentationsprogrammet dpCom som vi har för utbyggnaden av fibernätet i Jönköpings kommun. Hon ser till att programmet fungerar, ger support och utbildar, så ca 100 användare dagligen får sin vardag att fungera.

Läs mer

Erik Wiström


Träffa Erik Wiström som är chef för affärsutveckling. Tillsammans med sina medarbetare ansvarar Erik för utveckling av nya och befintliga produkter/tjänster hos oss på Jönköping Energi.

Läs mer

Helena Larsson


Träffa Helena Larsson. Hon jobbar som säljare på Företagsmarknad. Med hennes långa erfarenhet inom energifrågor ger hon våra kunder den bästa möjliga servicen.

Läs mer

Maria Koivisto


Ca 5000 hushåll per år har fått tillgång till fiber genom Jönköping Stadsnät Wetternet, de senaste åren. Träffa Maria Koivisto, säljsamordnare på Jönköping Energi, som arbetar med att se till så att du som kund får rätt information kring din fiberanslutning.

Läs mer

Johan Granath


Träffa Johan Granath, som jobbar som Entreprenadchef. Ett arbete som innebär ansvar för verksamheten som bygger ut och underhåller elnätet, fibernätet och gatubelysningen.

Läs mer