Det är viktigt att du känner dig trygg hos oss

Nyhetsbrev Företag är ett nyhetsbrev som skickas ut via e-post till företagskunder och brf:er och är planerat att skicaks ut en gång i kvartalet. Dina personuppgifter är trygga hos oss och följer den nya dataskyddsförordningen GDPR som började gälla den 25 maj 2018.

Om du avregistrerar dig kommer du inte få framtida utskick och dina personuppgifter som är kopplade till listan kommer att raderas.
Observera att detta endast gäller dina personuppgifter som är kopplade till nyhetsbrevet för företagsmarknad. Du som redan är kund hos oss på Jönköping Energi kommer fortfarande att finnas med i vårt kundhanteringssystem. Som kund till oss använder vi dina personuppgifter för att du på ett tryggt och enkelt sätt ska kunna ta del av de produkter och tjänster du har hos oss. 

Du får det här nyhetsbrevet som företagskund till Jönköping Energi. Din e-post kommer inte att ges, säljas, eller på annat sätt göras tillgängliga för användning till ett annat företag. Din adress visas inte för andra prenumeranter. Du har när som helst rätt att avregistrera dig från framtida utskick via länken nedan. På vår webb finns mer information om hur vi hanterar personuppgifter.