Kundberättelser


Vårt mål är att det ska vara enkelt att vara kund hos oss. Vi finns nära och tillsammans med våra kunder bidrar vi till ett hållbart samhälle. Här har vi samlat några av våra samarbeten.

Solceller till Yvonnes gård


Hos Yvonne Frank Ljungberg i Norra Stigamo frodas mångbruket. På gården finns hästar och får. Här driver Yvonne keramikverkstad samt en gårdsbutik med inredning. Sedan några månader tillbaka kompletterar även 80 solpaneler på ladugårdstaket gårdens mångbruk. – Det är en långsiktig investering för gården. Och jag har blivit väldigt elmedveten på köpet, säger Yvonne.

Läs mer

Solceller-honshus

Läs mer

Villa vovve och elbil


Johanna, 38 år. Henrik, 39 år. Lova, 10 år. Saga 7 år. Ecco 13 år (Dansksvensk Gårdshund). Villaområde i Jönköping. Gott om fritidsaktiviteter. Jobb i stan. Skola i närområdet. Det var ingångsvärdena när vi lät familjen Severed testa elbil under fyra dagar. Här är deras upplevelseberättelse.

Läs mer

Framtidssatsning med solceller

Läs mer

Bymarksvillan fick solceller


Lars Engvers, Bymarken: – Vi flyttade in när huset var nybyggt 1973. Då fanns en oljepanna. I början på 2000-talet borrades det för bergvärme och nu kände vi att det var dags att se över detta igen. Jag hade läst en hel del om solceller och funderat ett tag. När jag såg en artikel i Blixten Magasin förra sommaren kände jag att det var läge; dags att uppdatera till ett energisystem som matchar tiden, säger han.

Läs mer

Anna valde fjärrvärme


I februari hoppas Anna Melin flytta in i sitt hus på Sparvgatan, Ljungarum. – Jag ville köpa ett äldre hus och renovera det på mitt sätt. Som ni ser blir det rätt mycket som ska fixas. Typ allt, skrattar hon. Renoveringen är i full gång. Och med den följde också ett nytt värmesystem. När Anna och hennes barn Olle och Emil flyttar in ska de fjärrvärmas.

Läs mer

Fjärrvärme hos Fredrik

Läs mer