Välkommen på energifylld företagsträff


Varmt välkommen på ett event med fokus på framtid, hållbarhet och samverkan. Vi har laddat kvällen med spännande utvecklingsprojekt i regionen, intressanta föredragshållare och nätverkande.

600x200-webb.jpg

NÄR:  Torsdag den 26 mars kl. 16.00-18.30 
VAR:  GRO36, Huskvarnavägen 82, Jönköping
OSA:  Senast 12 mars. Anmäl dig här.

Under eventet bjuder vi på lättare mat och dryck. Vi fokuserar på nätverkande och du har möjlihget att ställa dina frågor till talarna via jonkopingenergi.se/fraga. Funderar du på något redan nu? Välkommen att skicka in din fråga!

TALARE

Jönköping Airport om framtidens satsningar med elflyg och hur de arbetar för att effektivisera resurser i sin verksamhet med ex. solceller och uppvärmd landningsbana. 

Atteviks berättar om bilbranschens omställning mot fossilfria drivmedel, där hållbara lösningar inte bara är en konkurrensfördel utan ett måste. Samt hur de med en hållbarhetspott kan motivera medarbetare att minska bolagets klimatavtryck.  

Svenska Kyrkan, Jönköpings församling förvaltar 32 fastigheter och möter ett stort antal besökare varje vecka. Om hur de arbetar 
för hållbara lösningar, nu och i framtiden.  

Jessica Cederberg Wodmar, Hållbarhetscoach och kommunikationsexpert.
Jessica inspirerar oss att bredda debatten om vad som är rätt och fel och visar på nya nyanser av hållbarhet för att släppa ångesten. Vi ska känna hållbarhetsstolthet och tillsammans skapa en hållbar framtid. Nyfiken redan nu? Kolla in hennes bok, 50 myter om hållbarhet. 

Energifyllt företagsevent

Anmäl dig här

Ställ din fråga till talarna