Nu blir Blixten Magasin!


Nu ersätter vi »lilla« Blixten med »stora« Blixten. Eller rättare sagt med Blixten Magasin. I den »nya« formen får vi ännu bättre möjligheter att ge dig en varierad insyn i ditt energibolag och kan berätta historierna som ger kunskap och inspiration till att leva hållbart, säger Jessica Alaniesse Karlsson, Marknads- och kommunikationschef på Jönköping Energi.

JAK.jpg

Nedslag i Blixtenarkivet bjuder på många fina omslag. På en av de allra första publikationer­na från 1999 pryder till exempel konstnären Calle Örnemark omslaget.

– I sin nuvarande form, en vikt A4 som distribueras ihop med fakturan, har Blixten fungerat sedan 2011. Ett enkelt sätt att sprida information. Men när allt fler går över till digitala fakturor kände vi att det var dags att förändra distributionsformen. För vi tycker fortfarande det är viktigt att berätta om vad vi och våra kunder gör tillsammans, säger Jessica Alaniesse Karlsson.

Kombinera digitalt och magasin

I en värld där de digitala kanalerna tar alltmer plats tvivlar många på trycksakernas effekt.

– Och det är sant, till viss del vet vi att den digitala vägen i många fall kan vara mer effektiv. Men just kundmagasinet tror vi behåller sin starka ställning. Vi vet att det är en uppskattad kanal som ger fördjupad förståelse för energi och hållbarhet. Vi hoppas ge känslan för vad som händer i ditt energi­bolag och magasinsformen ger möjlighet till fördjupade intervjuer. Och vi tror att magasi­net i kombination med ökade satsningar på rörligt material och intervjuer via våra digitala kanaler ger en bra mix för en målgrupp som är väldigt varierad.

Fyra nummer om året

Blixten Magasin kommer att nå alla Jönkö­ping Energis kunder och distribueras via post.

– Innehållet kommer att vara precis lika spännande och informativt som i lilla Blixten, den har bara bytt kostym helt enkelt. Blixten Magasin ges ut fyra gånger per år samt får en speciell företagsedition Blixten Magasin Företag som kommer ut med två nummer per år. Varierat, engagerat och nära, säger Jessica Alaniesse Karlsson.

Digital faktura

Vill du betala fakturan via e-faktura, Kivra eller e-post?

Läs mer om digitala fakturaalternativ

Blixten April

Blixten växer till ett Magasin

Läs senaste numret av Blixten här