Vem är Årets goda kraft?

Jönköping Energi vill vara en god kraft i samhället. Vi strävar efter att bidra till hållbarhet och innovation idag och i framtiden. För att skapa ett hållbart samhälle behövs de goda individuella och ideella krafterna, och de förtjänar att uppmärksammas. Det gör vi med vårt pris – Årets goda kraft! Känner du en riktig eldsjäl, förebild eller hjälte i vardagen? Eller har du ett initiativ som gör skillnad i samhället och skapar inspiration till förändring som du vill lyfta fram?

Vem vill du nominera?

Här skickar du in din nominering till oss. Tänk på att lämna din nominering senast den 20 november 2018.

Lämna nominering

Vad krävs för att kunna bli nominerad?

Priset Årets Goda kraft går till den eller de personer som visat ett brinnande engagemang och tydligt är en god kraft för ett gott samhälle.

Kriterier som nomineringen ska bygga på:   

  • En person eller flera personer som har ett starkt lokalt engagemang
  • En person eller flera personer som inspirerar till ett hållbart samhälle
  • Ett initiativ som gjort skillnad för en eller flera personer
  • Konkreta resultat som insatserna lett till

Vinnaren av Årets goda kraft presenteras på Jönköpingsgalan

En jury från Jönköping Energi utser 3 finalister som presenteras i januari 2019, den slutgiltliga vinnaren av Årets goda kraft presenteras på Jönköpingsgalan den 23 februari 2019.

Nomineringen till priset är öppen och alla kan lämna en nominering. Sista dag för att lämna nominering är 20 november 2018. Lämna din nominering här.

Utöver utmärkelsen och diplom erhåller vinnaren ett bidrag för att täcka kostnader för att fortsätta vara en god kraft. Exempel på kostnader som bidraget kan täcka är kursavgifter, föreläsare eller andra utvecklande insatser, för upp till motsvarande 5000 kr.