Vi värdesätter relationen med er studenter!


Dagens studenter är morgondagens potentiella arbetskamrater, och vi vill lära känna er redan under studietiden.
Vi är övertygade om att ni har mycket att bidra med till vår organisation samtidigt som vi har mycket att erbjuda er.


Hos oss vill vi att du som student ska få en inblick i hur vår organisation arbetar för att bidra till en hållbar miljö och till ett hållbart samhälle.
Vi hoppas också att du kommer få ta del av både god kamratskap samt känna av stoltheten vi har över vårt uppdrag och vision.

 

Kom förbi och säg hej!

Under 2019 hittar ni oss bland annat på:


- Inspark, Jönköping University
- Öppet hus, Bäckadalsgymnasiet
- Karriärum, Jönköping tekniska högskola

Torsvik imagebild 600x400.jpg

Jönköping energi som arbetsplats

Vår historia sträcker sig långt tillbaka i tiden, redan 1907 började vi förse Jönköping med elektricitet. Sedan dess har både vi och det samhällsbärandeansvaret utvidgats. Idag är vi närmare 300 medarbetare som arbetar för att skapa konkurrenskraftiga och miljömässigt hållbara energi- och kommunikationslösningar till våra kunder.


För oss är det viktigt att medarbetarna trivs och känner sig uppskattade. Vi vill vara en nära, enkel och hållbar arbetsgivare med både medarbetarna och organisationens utveckling i fokus. Vi strävar efter att ha en organisationskultur som präglas av nyfikenhet, öppenhet, samarbete, utvecklande förhållningssätt och ägandeskap.

Som medarbetare på Jönköping Energi har du generösa förmåner och etablerade personalaktiviteter genom vår personalklubb. Medarbetarundersökningen ”Great place to work” bekräftar upplevelsen av att kamratskap och stolthet är starka segment i vår organisationskultur. Vi kan stolt säga att vi ligger över snittet i dessa kategorier.
 

Följ oss på LinkedIn, Facebook och Instagram

”Jönköping Energi är i en enda stor utvecklingsresa. I samma takt som samhället förändras behöver vi ställa om och möta våra kunders behov”

Gymnasium

Vi är stolta samarbetspartners till El och energiprogrammet på Bäckadalsgymnasiet i Jönköping. En representant från oss finns med i programmets branschråd. Det är viktigt för oss att även på detta sätt kunna vara en kraft för ett gott samhälle.

På gymnasienivå tar vi endast emot praktikanter som är kopplade till de redan etablerade samarbetarna.

 

Hett tips!


Spana in tekniksprånget om du går teknik- eller naturvetenskapliga programmet! Kanske är du en blivande ingenjör!

Yrkeshögskola och Högskola

Vi värdesätter studenter och möjligheten att få vara en del era karriärsresor.

I dag har vi ett partnerskap både med Jönköping Tekniska Högskola och Jönköping International Business School. Vi tar emot projektgrupper och har representanter som är involverade i två olika programs styrgrupper. Genom engagemanget är vi med och formar program med framtidens efterfrågan av kompetens i fokus.  Vi kan inte nog understryka hur viktigt vi tycker det är med studentsamarbete!

Håll utkik efter lediga praktiktjänster och spännande ämnen till framtida examensarbete!

Kontakta oss

Vill du komma i kontakt med oss når du oss bäst på studentsamarbete@jonkopingenergi.se