2017-07-10

Supporttekniker - vikariat

till affärsområdet Stadsnät, Jönköping Energi AB.

Jönköping Stadsnät, Wetternet, ansvarar för fibernät och aktiv utrustning (switchar och routers) i det öppna stadsnätet som finns i Jönköpings kommun. Tjänsteutbudet i stadsnätet består av bredband, telefoni och TV till både privat- och företagskunder. Tjänsterna levereras över ett fiberoptiskt nät. Affärsområde

Vi kan erbjuda dig ett stimulerande och omväxlande arbete i ett företag som jobbar med några av samhällets viktigaste funktioner och infrastrukturer. Jönköping Energi är inne i en expansiv fas med utveckling och många spännande utmaningar framför sig.

Stadsnät består av 12 stycken medarbetare och vi behöver nu en supporttekniker till ett vikariat då en av våra medarbetare ska vara föräldraledig under ca 6 månader.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta med att ta emot ärenden från kunder och våra tjänsteleverantörer via telefon och mail. Du ansvarar självständigt över att samla in tillräckligt med information från kunder för att kunna göra en analys och därefter lösa ärendet, alternativt ta hjälp av våra stadsnätstekniker. I arbetsuppgiften ingår även övervakning och felsökningssystem samt provisionering, NETadmin är vårt kundsystem.
Beredskapstjänstgöring kan ingå i tjänsten.  

Kvalifikationskrav
Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom datakommunikation/datanätsteknik eller liknande. Vi ser gärna att du har erfarenhet av stadsnät, telekomoperatör och/eller stora företagsnät.  Det är även meriterande att ha arbetat med Alcatel-plattformar.

Vidare är du är en person med sinne för ordning och reda som är beredd att ta ansvar i vårt team. Servicekänsla är en självklarhet för denna tjänst. Vidare är det av stor vikt att du kan samarbeta med både externa och interna kontakter och är social och energisk. B-körkort är ett krav då resor förekommer i tjänsten. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Mer information
Välkommen att kontakta produktchef Lennart Jarl på tfn 036-10 83 55.

För fackliga frågor kontakta Magdalena Zahr, Jusek, tfn 036-10 83 25, Daniel Arvidsson, Vision, tfn 036-19 17 41, Daniel Johansson, SEKO, tfn 036-10 18 60, eller Camilla Bernström, Sveriges Ingenjörer, tfn 036-10 32 79.

Tjänsten är ett vikariat under ungefär 6 månader. Tillträde 2017-09-01.

Välkommen med din ansökan senast 2017-07-23.
Du skickar den via e-post ledigajobb@jonkopingenergi.se eller till
Jönköping Energi,
Att: HR-avdelningen
Box 5150, 550 05 Jönköping.
Märk din ansökan ”Supporttekniker”.

Inför varje rekrytering tar vi beslut om vilka rekryteringskanaler vi ska använda och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.


Om Jönköping Energi
Jönköping Energi ger 55 000 kunder ljus, kraft, värme, kyla, biogas och öppet stadsnät. Vi är 270 medarbetare och vill vara en av regionens mest attraktiva arbetsgivare.