2017-09-13

Servicetekniker - Fjärrvärmelarm

Till affärsområdet Värme och Kraft söker vi nu en servicetekniker. Värme och Kraft är Jönköping Energis största affärsområde med cirka 90 anställda och ansvarar för produktion och leverans av fjärrvärme, fjärrkyla samt elproduktion. Som en del inom affärsområdet Värme och Kraft svarar avdelningen Kundleverans för infrastrukturen distributionsnät, kundanläggningar och produkten fjärrvärme och fjärrkyla. Inom avdelningen jobbar 14 personer.

Arbetsuppgifter

Som Servicetekniker kommer du ingå i en grupp om 7 personer. Tjänsten är dedikerad till att jobba med vårt fuktlarm i fjärrvärmeledningar samt vårt signalkabelnät för insamling av mätvärden. I rollen ingår mätningar med pulsekometer, felsökning, reparationer samt utveckling och installation i nya områden.

Kvalifikationskrav/din profil

Vi söker dig som har utbildning från gymnasium och påbyggnad från yrkeshögskola eller motsvarande. En lämplig bakgrund kan vara inom el/tele, svagström eller tidigare erfarenheter från fjärrvärmedistribution. Som person är du serviceriktad och lätt för att etablera goda relationer med kunder och samarbetspartners. För att passa i rollen bör du även vara självgående, social, flexibel och ha god samarbetsförmåga. Du trivs med att arbeta i grupp men också självständigt med eget ansvar. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. B-körkort krävs för tjänsten.

Önskvärt och/eller meriterande i övrigt:

Du har några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.

Mer information

Välkommen att kontakta Ronny Engqvist tfn 036-19 17 40.

Fackliga frågor kontakta Daniel Johansson, SEKO, tfn 036-19 18 60, Magdalena Zahr, Jusek, tfn 036-10 83 25, Daniel Arvidsson, Vision, tfn 036-19 17 41, samt Camilla Bernström, Sveriges Ingenjörer, tfn 036-10 32 79.

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse.

Våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten! Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika bakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Välkommen med din ansökan senast 2017-09-28. Du skickar den via e-post ledigajobb@jonkopingenergi.se eller till Jönköping Energi, HR-avdelningen, Box 5150, 550 05 Jönköping. Märk din ansökan ”titel”.

Inför varje rekrytering tar vi beslut om vilka rekryteringskanaler vi ska använda och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.