2017-10-27

Planerare el

Vill du jobba med servis- och anslutningsärenden hos oss? Då är det förmodligen dig vi söker till Affärsområdet Elnät, Planering och Dokumentation.

Jönköping Energi gör stor samhällsnytta och jobbar med en infrastruktur som angår alla människor - el är i dag en självklarhet. Vi som söker dig är ett team på 12 personer som gemensamt och prestigelöst jobbar mot uppsatta mål och vi samarbetar för att lyckas med vårt uppdrag. Vi håller oss uppdaterade inom vårt område vad gäller ny teknik och arbetsmetoder som kan göra vårt elnät smartare, vår organisation effektivare och våra kunder nöjdare. 

Vi som jobbar på enheten Planering och Dokumentation idag har bred kompetens inom vårt område. Vi jobbar som ingenjörer/tekniker, GIS-tekniker, systemförvaltare, utredare, projektledare. 

Arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i ett team som arbetar med servis- och anslutningsärenden. Du säkerställer att våra kunder får en säker och trygg anslutning till vårt elnät. Du har daglig kontakt med elinstallatörer som utför arbetet hos kund och därmed för- och färdiganmäler allt arbete hos oss. Du ansvarar för ett ärende hela vägen, från inkommen föranmälan till det att kunden är fakturerad. 

Vi vill hela tiden bli bättre så att arbeta med ständiga förbättringar är en självklarhet för oss. Vi jobbar bland annat just nu med att digitalisera vår verksamhet för att få till en enklarare och effektivare vardag. 

Din profil

•    Vi tror att du har gymnasial utbildning inom område el/elkraft och ser gärna att du har erfarenhet av liknande arbete. 
•    Att jobba i datorsystem är en självklarhet för dig och du ser möjligheterna till effektivisering via digitalisering, vilket förutsätter goda datorkunskaper. 
•    Som person trivs du med att ta eget ansvar, är självgående och har hög servicenivå. Vidare är du kvalitetsmedveten, har god samarbetsförmåga och strukturerad. 
•    Du tycker att det är roligt att ta fram tekniska lösningar med kunden i fokus. 
•    Du har lätt för att förstå och förhålla dig till de lagar, standarder och regleringar som finns inom branschen samt våra styrande dokument. 
•    Du har B-körkort, då resor förekommer i tjänsten.  

Mer information

Välkommen att kontakta Cathrin Bäckstrand, planeringschef, på tfn 036-10 82 56. 

Fackliga frågor kontakta Daniel Johansson, SEKO, tfn 036-19 18 60, Magdalena Zahr, Jusek, tfn 036-10 83 25, Daniel Arvidsson, Vision, tfn 036-19 17 41, samt Camilla Bernström, Sveriges Ingenjörer, tfn 036-10 32 79. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten! Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika bakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-20. Du skickar den via e-post ledigajobb@jonkopingenergi.se eller till Jönköping Energi, HR-avdelningen, Box 5150, 550 05 Jönköping. Märk din ansökan ”Planerare el”.