2017-10-27

Industrielektriker

Till Underhållsavdelningen inom Värme och Kraft på Jönköping Energi AB.  Söker vi nu en industrielektriker med inriktning styr och regler.

Affärsområdet innefattar ett antal produktionsanläggningar som finns runt om i Jönköping, bla kraftvärmeverket Torsvik, där vi producerar och distribuerar ånga, fjärrvärme, fjärrkyla och el. Underhållsavdelningen sköter underhållet på dessa anläggningar som är av varierande storlek och ålder.

Underhållsavdelningen består idag ca 20 personer var av elgruppen är 4 personer dessutom finns 4 elingenjörer sam 6 mekaniker.

Arbetsupgifter

I rollen som industrielektriker är du en viktig del av verksamheten och kommer att arbeta både självständigt och i grupp. Arbetsuppgifterna består av förebyggande och avhjälpande underhåll på el-styr-och reglersystem i våra produktionsanläggningar. Du kommer att arbeta med både svag och starkström.
Tjänsten kommer att innebära beredskapstjänstgöring.

Kvalifikationskrav/din profil

Lämplig eftergymnasial utbildning inom styr och regler.
Meriterande är om du har erfarenhet av arbete som industrielektriker inom produktion.
God datorvana förutses.
Du är en person som har en stor ansvarskänsla för verksamheten och är drivande i utvecklingen framåt. 
Gärna med intresse för arbetsledarfrågor. 
Du är social och har lätt att samarbeta med andra både intern och externt.
Du har ett analytiskt tänkande och ett systematiskt tillvägagångssätt samt har förmåga att ta egna initiativ.
B-körkort är ett krav.

Mer information

Välkommen att kontakta:
Underhållsansvarig Mikael Lindberg 036-10 32 55.

Fackliga frågor kontakta Daniel Johansson, SEKO, tfn 036-19 18 60, Magdalena Zahr, Jusek, tfn 036-10 83 25, Daniel Arvidsson, Vision, tfn 036-19 17 41, samt Camilla Bernström, Sveriges Ingenjörer, tfn 036-10 32 79. 

Tjänsten är en tillsvidareanställning. Tillträde enligt överenskommelse. 

Våra medarbetares olikheter berikar och utvecklar verksamheten! Vi ser därför gärna sökande av alla kön och med olika bakgrund, funktionalitet och livserfarenhet.

Välkommen med din ansökan senast 2017-11-27. Du skickar den via e-post ledigajobb@jonkopingenergi.se eller till Jönköping Energi, HR-avdelningen, Box 5150, 550 05 Jönköping. Märk din ansökan ”Industrielektriker”. 

Inför varje rekrytering tar vi beslut om vilka rekryteringskanaler vi ska använda och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.