Faktura och betalning


Hos oss kan du välja olika sätt att få och betala din faktura. Vi rekommenderar varmt att du väljer ett digitalt alternativ. Det är både smidigare för dig och bra för miljön

E-faktura

E-faktura innebär att du får fakturan till din internetbank. För att betala fakturan loggar du in på din internetbank och godkänner den. Uppgifter som OCR-nummer, belopp och betalningsdag är redan ifyllda när e-fakturan kommer till dig. Du kan snabbt och enkelt se eller betala e-fakturan var som helst där du har tillgång till din internetbank.

Anmälan och avanmälan till e-faktura gör du via din internetbank.

E-postfaktura

Vill du ha fakturan som e-post är du välkommen att fylla i Anmälan eller kontakta Kundservice.

Pappersfaktura

Du kan också få din faktura som ett brev på posten. Vi rekommenderar att du väljer ett digitalt sätt att få din faktura på, så vi tillsammans kan bidra till en mer hållbar framtid.

Kivra

Vi har ett samarbete med Kivra. Om du har Kivra kan du få din faktura till din Kivra-kundbrevlåda. Om du har Kivra och inte valt någon annan digital kanal för din faktura får du den till din Kivra-kundbrevlåda. Om du inte vill ha din faktura via Kivra avanmäler du detta hos Kivra. Läs mer om Kivra. 

Autogiro

Med autogiro sker betalningen av fakturorna automatiskt på förfallodagen från det konto du valt. Anmälan till autogiro gör du enklast via din internetbank. Eller fyll i och skicka in den här blanketten.