Installatörer elnät

Nu kör vi igång med Elwebben

Vi på Jönköping Energi Nät lanserar en ny webbaserad tjänst, Elwebben, där du som elinstallatör skickar in ditt ärende, följer statusen på det och kommunicerar om ärendet digitalt. Fördelen blir att all dokumentation kring ärendet finns samlad på ett ställe.

För att kunna för-och färdiganmäla dina arbeten registrerar du dig här. Vi skickar en bekräftelse till dig så snart din registrering är färdig. 

Från och med 1 april 2018 tar vi endast emot föranmälningar via elwebben.

Här läser du mer om Elwebben och hittar manualen 

Kontakta oss i elanslutningsärenden

Har du frågor kring ett elanslutningsärende är du välkommen att mejla oss elanslutning@jonkopingenergi.se så återkommer vi så snart vi kan.

Läs mer om våra handläggningstider

Du kan också ringa oss på våra telefontider tisdag, onsdag och torsdag kl. 8.00-9.30, telefon 036-10 32 45. Övrig tid lägger vi full fokus på inkomna ärenden.

Anslutning av solcellsanläggning

Folder - installera solcellsanläggningar

Anmälan - anslutning av mikroproduktion

Information om våra ifyllbara blanketter

Ladda gärna ned blanketterna och fyll i via dator. Som elinstallatör kan du om så önskas spara en version med dina ifyllda företagsuppgifter. Skriv ut den ifyllda blanketten och komplettera med underskrift. Du kan antingen skicka den underskrivna blanketten med posten eller via e-post till följande adresser:

För- och färdiganmälan skickar du till
E-post: elanslutning@jonkopingenergi.se

För- och färdiganmälan

För- och färdiganmälan

Färdiganmälan lägenhet i flerbostadshus